Nyheder

Kolding Hotel Apartments åbner dørene til lysfestivalen.

By 19. november 2019 No Comments

Lidt om aktiviteterne hos den 5-7 december:

Kolding Hotel Apartments er igen i år klar med overraskelser til ALLE der kommer forbi.

Vi inviterer indenfor i vort nye orangeri, som ligger ved receptionen – her kan man varme sig uanset vejret. Og vi udleverer en

  • Goodiebag til børnene
  • Goodiebag til de voksne – her kan man være en af de 10 heldige vindere af en Christiansfeld Herrnhuter Stjerne.

I hotelbaren vil der i alle dagene være 25% rabat på alt drikkelse – som kan nydes i orangeriet eller loungen. Og i vores shop i loungen kan man få 25% på hele sortimentet – her har vi bl.a. Chocolate and Love chokolade, Elkjærholms aronia shot, et stort udvalg af Ecooking hudpleje produkter, og et stort udvalg af spændende spiritus fra bl.a. lokale leverandører.

Oplev legen med lys i vort område. Og tag en pause på vor lysskulptur Stay Together. 3 bænke i plexiglas designet og produceret af kunstneren Osmond Olsen, som har studeret på Designskolen Kolding. Bænkene kan arbejde i alle farver – i år vil de således følge vort 2019 Lysfestival tema – som er isblå nuancer.

Vi glæder os til igen i år at byde velkommen til rigtig mange besøgende

Kolding Hotel Apartments er et lækkert design lejlighedshotel med 74 lejligheder beliggende i hjertet af Kolding ned til Slotssøen og med Koldinghus som nabo.

Her får du får mere plads, bedre beliggenhed og flere muligheder. Og så finder du stort set de samme services og faciliteter, som

du er vant til på et hotel.

Vi går op i bæredygtighed, balance, miljø og kvalitet, og det kan mærkes både i vores indretning og vores måde at være på.

 

Vi har årligt 45.000 overnatningsdøgn fordelt på erhverv og turister.