Fyrtårnene

Fyrtårnene 2014

 • Cirkel_Akseltorv

  Akseltorv – Business Kolding / interaktivt lysshow

  Julen er fyldt med traditioner, og dette lysshow er en af lysfestivallens traditioner. Oplev en fantastifuld beretning om Kolding-familiens sysler op mod jul. Det fantastiske lysshow får Business Kolding-bygningen til at hoppe og danse, skifte udseende, falde sammen og meget mere.

 • Cirkel_SpanskeTrappe

  Den spanske trappe / interaktivt lysshow

  Der venter gæsterne en flot oplevelse ved Den Spanske Trappe. Lys og lyd i skøn forening skaber en unik oplevelse. Lysshowet er hele tiden i drift, men hvert kvarter kører et intenst lysshow.

  Se video fra Akseltorv og Den Spanske Trappe

 • Fyrtårnet i Søndergade Syd / lysshow

  I anledning af Kolding Light Festival lader vi det gamle tårn i Søndergade virke som fyrtårn for gæster, der ankommer fra syd.

 • Kolding Bibliotek / Lysavis og indendørs lysshow

  Indenfor på biblioteket vil der disse aftener være en helt særlig stemning. Vi har slukket det almindelige lys, og via de to atrium-haver skabes en spændende lyssætning, der omdanner hele rummet og giver en ny oplevelse.

  Simon Maegaard besøger Kolding Bibliotek under light festivalen og åbner op for det ubevidste rum, igennem sin nye drømmedagbog. Hver aften kl. 20-21.

 • Cirkel_Havnen

  Havnen – DLG siloen / lysshow

  Der kastes lys på den gamle DLG silo, der hæver sig højt over byens huse. Men siloen kommer ikke til at stå alene. Andre af havnens gamle bygninger og nye kraner kan opleves i et flot lys. Gå en tur og se havnen på en ny måde.

 • Nicolai-kirken / alternativ lyssætning

  En sanselig oplevelse venter i det storslåede kirkerum i Sankt Nicolai Kirke. Vi har hentet et tysk lysprojekt ti Kolding, der tidligere har kastet lys over de store hvælvinger i Kölner Dom. Denne gang sker det i Nicolai Kirke, hvor vi lader farvede mosaikker vandre over det smukke rum ledsaget af stemningsfuld musik.

 • Pyramiden / lysshow

  Der kommer snart liv i et af Koldings mest ikoniske vartegn. Det markerer vi med at sætte lys på Pyramiden i samarbejde med den nye ejer, CoolSMS.

 • Den geografiske have / alternativ lyssætning

  Den geografiske have præsenterer såvel illumination af væksthuset samt belysning af træer i haven. Der bydes desuden på flere overraskelser i løbet af de tre dage. Hold øje med festivallens program.

 • Kolding Hotel Apartments / lysshow

  I år bydes der igen indenfor hos Kolding Hotel Apartmens. På den overdækkede udsigts-tagterrasse ved søren har vi lagt tæpper frem, og der bydes på lidt gratis lækkerier. Fra tagterrassen er der fri udsigt til Koldinghus og der krydres med lysoplevelser. Der bydes også indenfor i de renoverede lejligheder.

Læs mere om de øvrige installationer